Firmaprofil

Vi skræddersyer vores løsninger dine ønsker

Vi er et levende firma af mennesker, der bygger for mennesker. Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi først lytter nøje til ethvert ønske og spørgsmål og derefter udarbejder et detaljeret forslag, der indfrier Deres ønsker og behov.

Vi er det rigtige valg

  • Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi holder det fastlagte budget og ikke overskrider den aftalte byggetid.
  • Derfor ved vi, hvad det betyder, at vi påtager os alt papirarbejdet og indhenter alle tilladelser.
  • Og derfor kontrollerer vi byggeriet i alle faser og sørger for, at arbejdet forløber planmæssigt og til mindst mulig gene for Dem.

Vi ved også, hvad det betyder, at byggeriet holder i mange år og ikke med tiden afslører fejl eller mangler, som påfører Dem ekstra ærgelser, udgifter og besvær. Vi anvender kun de bedste, mest hensigtsmæssige og mest energibesparende materialer, og vi opfylder lovkravene og de høje kvalitetskrav, vi selv sætter til den håndværksmæssige kvalitet.

Qvist-totalbygs ledelse har over 58 års erfaring og har løst opgaver over det meste af Sjælland. Vi har flere end 2500 tilfredse kunder, har bygget flere gange for en række kunder og får et stort antal nye opgaver på personlig anbefaling.

Udfyld kontaktformularen her

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt fra ombygning og renovering til tilbygninger og tagetage og udestuer i glas. Vi har et væld af materialer og arbejder sammen med dygtige og kompetente samarbejdspartnere, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Udfyld formularen her på siden og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

  • Mere end 58 års erfaring
  • Mere end 2500 tilfredse kunder